wat kan ik voor je doen?

CONTACT

Bedankt voor het bezoeken van mijn website.

Laat me weten hoe ik jou kan helpen. Vul het onderstaande formulier in en ik neem spoedig contact met je op om jouw wensen en behoeften te bespreken. Samen kunnen we de perfecte oplossing vinden voor de uitdagingen in jouw onderneming.

Daniëlle Dekker

“There is a way to do it better – find it.”

–  Thomas Edison –

Met Daniëlle had ik een zeldzaam plezierige samenwerking. Daniëlle is niet alleen technisch en creatief maar ook scherp, snel en perfectionistisch. Bovendien denkt ze niet in problemen maar in oplossingen, en dat zorgt ervoor dat je altijd tot een goed resultaat komt. Ik zou Daniëlle aan iedereen aanbevelen.

Op de vloer had ik mijn bedrijf prima onder controle, maar mijn administratie was een chaos en onoverzichtelijk. Danielle heeft ervoor gezorgd dat alles weer op rolletjes loopt en het weer overzichtelijk is geworden. Ook het regelen van mijn marketing artikelen zoals visitekaartjes, stickers of vlaggen kan ik aan Daniëlle overlaten, zij is de creatieve geest hierin. Tegenwoordig kijk ik er niet meer tegenop om aan mijn administratie te beginnen……

Ik werk nu een aantal jaren samen met Danielle en ik kan Kantoor21, Danielle van harte aanbevelen. Danielle is een positief mens, een fijne sparringpartner, super creatief en handig. Bij de opdrachten weet ze de juiste positieve feedback te geven. Ze is een aanvulling op mijn bedrijf en het is heel prettig om met haar samen te werken.

Vanaf het eerst moment van kennismaking tot uiteindelijke implementatie van 5S binnen onze groep van bedrijven merk je dat Danielle veel kennis en kunde met zich meebrengt. Haar rapportages raken de essentie en de bevindingen worden omgezet in een daadkrachtig plan van aanpak. Ook tijdens de implementatie weet Danielle hands-on mee te werken met het team om uiteindelijk het gewenste resultaat te bereiken!
Op naar de volgende implementatie binnen de groep!

Danielle heeft acht jaar lang meerdere rollen vervuld op freelance en vaste basis in mijn bedrijf. Ik kan ronduit zeggen dat ik altijd zeer tevreden ben geweest over haar werk en haar constructieve aanwezigheid in het bedrijf en in werkgroepen en teams. Ze heeft een zeer pragmatische, hands-on mentaliteit die ervoor zorgt dat zaken geregeld worden en spoedig van de grond komen. Met haar analytisch vermogen legt ze snel een vinger op de zere plek in de organisatie. Ze kan de problemen vervolgens goed verwoorden en stelt projecten voor ter verbetering die ze ook kan uitvoeren. Ik kan iedereen aanraden van haar services gebruik te maken.

Contactformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam contactpersoon
Optioneel een korte uitleg of enkele steekwoorden