Waar kan ik jou en jouw onderneming bij helpen?

Mijn doel is om ondernemers te helpen met het behalen van betere resultaten door hen te begeleiden bij het zien van mogelijkheden die ze zelf niet (meer) zien. Met een combinatie van bewezen methoden en eigen inzichten, bied ik een unieke benadering die resultaatgericht, effectief en anders dan de standaard is.

Bekijk hieronder alle diensten

Door een combinatie van bewezen methoden zoals Lean, Kaizen, Scrum, Gemba en 5S toe te passen, creëren we een gestructureerde en optimale werkomgeving. Dit resulteert in minder fouten en frustratie, meer tevreden medewerkers, een veiligere werkomgeving, kostenbesparingen en betere bedrijfsresultaten.

We maken een analyse van huidige werkprocessen, waarbij we verbeterpunten identificeren en praktische oplossingen implementeren. 

Herken je deze acht meest voorkomende verspillingen in jouw bedrijf? wachten, zoeken, overbewerking, te veel voorraad, overmatig transport, fouten, overproductie en onnodige beweging van goederen. Kantoor21 biedt oplossingen om deze verspillingen te elimineren of sterk te verminderen. 

Dit leidt tot een verhoogde kwaliteit, winstgevendheid en een sterker concurrentievoordeel.

Een gestructureerde backoffice is cruciaal voor elke ondernemer, maar alsnog schiet het beheren van administratie en (digitale) werkruimte er vaak bij in. Toch is het ordenen van je kantoor, bureau, mailbox en computer een belangrijke taak. Met een georganiseerde backoffice profiteer je van overzicht, controle en tijdsbesparing, wat essentieel is voor het succes van je bedrijf.

“Overzicht geeft rust”

Door duidelijke routes en vaste locaties voor materialen en voorraad te creëren, bevorderen we overzicht en efficiëntie. De 5S signing oplossingen zijn een prachtig hulpmiddel om werkplekken te organiseren en optimaliseren.

Wanneer alle s een vaste plaats heeft en dit is aangegeven met signing leidt dit direct tot minder verspilling, betere veiligheid, hogere productiviteit en gestroomlijnde processen. Standaardisatie zorgt voor een consistente en optimale werkwijze en een solide basis voor continue verbetering en kostenbesparingen.

Een handboek geeft medewerkers van winkels, dienstverleners en restaurants duidelijkheid, rust en vertrouwen en het zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde manier werkt. Het bereidt voor op diverse situaties en leert over de omgang met klanten/gasten, hoe men het bedrijf opent, afsluit, een cadeau verpakt of een retour verwerkt en al wat verder van belang is voor jouw onderneming.

Daarnaast biedt het handboek verkooptips, die medewerkers aanmoedigt om klanten/gasten te helpen op een manier die de dienstverlening verbetert en de omzet doet stijgen.

Een procesbeschrijving biedt talrijke voordelen, waaronder verbeterd inzicht, duidelijkheid en beheersbaarheid van processen. Het verhoogt de efficiëntie en kwaliteit door gestandaardiseerde werkwijzen, waardoor fouten worden verminderd en consistentie wordt gegarandeerd.

Als iedereen volgens het afgesproken proces werkt, dan kan het niet anders dan dat een product of dienst wordt geleverd conform de vooraf gestelde doorlooptijd, kosten en kwaliteit. Het vergemakkelijkt de identificatie van knelpunten, wat leidt tot snelle oplossingen, continue verbeteringen en een besparing van kosten.

Verschillende medewerkers maken en gebruiken verschillende formulieren en documenten, dit kan voor verwarring en frustratie zorgen. Door uniforme templates en formulieren te gebruiken versterk je de professionele uitstraling richting klanten en ook intern wordt er hierdoor efficienter gewerkt.

Hierdoor is men minder tijd kwijt aan het maken van- en zoeken naar documenten, worden er minder fouten gemaakt, is er minder frustratie en meer tijd voor kernactiviteiten, wat meer resultaat oplevert.

Met het complete Kantoor21 verbetertraject streven we naar geoptimaliseerde processen, verbeterde prestaties, grote besparingen en groei voor jouw bedrijf.

Als geld besparen voor jouw bedrijf op de agenda staat, maak dan meteen een afspraak!

 

Procesoptimalisatie bij Kantoor21 begint met een analyse van bestaande werkprocessen. Inefficiënties worden geïdentificeerd en mogelijkheden voor verbetering worden gezocht om verspilling te minimaliseren en productiviteit te maximaliseren. De aanpak is op maat gemaakt voor elk bedrijf, met een focus op het behalen van zichtbare resultaten.

Door gebruik te maken van de expertise en ervaring van Kantoor21 worden bedrijven geholpen om kortere doorlooptijden, verminderde kosten en verbeterde kwaliteit te realiseren. Met een doelgerichte aanpak wordt gestreefd naar groei en het versterken van de concurrentiepositie van jou als klant.

Documenten worden op veel verschillende plekken opgeslagen. Er is nauwelijks overzicht over documenten, documenten raken zoek, er zijn verschillende versies van een document in omloop, wat zorgt voor fouten en frustratie en daarnaast worden ze veelvuldig tussen collega’s heen en weer gestuurd.

Een Document Management Systeem zorgt voor meer orde en overzicht. Documenten zijn snel vindbaar, er wordt altijd gewerkt met de juiste versie, de efficiëntie verbetert, informatie is beter overdraagbaar, er worden minder fouten gemaakt, minder onnodige data opslag en het bespaart veel geld.

WIL JE DAT IK OOK JOUW ONDERNEMING HELP OM BETER TE PRESTEREN?

WIST JE DAT

Zonder dat we ons er heel erg bewust van zijn, we meer tijd kwijt zijn aan het zoeken naar mails, documenten, bestanden en materialen dan ons lief is. Zowel op kantoor als op de werkvloer. Dit kost jou als ondernemer veel geld! en dat kan anders.

+20 %

PER WERKDAG

Is de gemiddelde werknemer kwijt aan het zoeken naar informatie, bestanden en materialen

+40%

WERKDAGEN PER JAAR

Daarnaast is men gemiddeld 40 werkdagen per jaar bezig met het compenseren wat ze vergeten zijn of het opnieuw maken van zaken die ze kwijt zijn.

+8

GROOTSTE VERSPILLINGEN

Wachten, zoeken, teveel voorraad, overbewerking, overmatig transport, fouten, overproductie, onnodige beweging van goederen

+10 %

TIJD ONBENUT

Dagdromen, uit het raam staren, praten met collega’s, spelletjes op internet, surfen en shoppen op internet voor prive doeleinden, koffie drinken