06 15 88 63 84 INFO@KANTOOR21.NL
Selecteer een pagina

MARKETING IS BEST INGEWIKKELD

U MOET MET ZOVEEL ASPECTEN REKENING HOUDEN

MARKETING

Marketing is een belangrijke tool voor uw bedrijf

Marketing is een heel veelzijdig begrip, waar we heel diep op in kunnen gaan. Dit doen we niet!  Voor u als bedrijf zijn marketing uitingen zeer belangrijk. Het is prachtig als klanten u weten te vinden op basis van ‘vroeger’ ‘via-via’ of zomaar binnen komen wandelen. Dit zal echter minder en minder worden in de tijd van de technologie.

Bij marketing kunt u denken aan uw website, uw huisstijl (visitekaartjes, briefpapier, etc) advertenties (zowel online als in kranten / bladen) social media en veel meer. “Eigenlijk is marketing de verzamelnaam voor alles wat met promotie, verkoop, bekendmaking, reclame,… van, voor of over een reeks, auteur, product en diverse zaken meer te maken heeft.”  Kantoor21 kan u met een aantal van deze marketing activiteiten helpen.

Social media

Iedereen heeft wel een of meerdere social media accounts. Sommigen van u gebruiken zijn/haar social media account om ook zakelijke uitingen te doen. it is niet handig en zeker niet professioneel. In deze tijden waarin het bedrijfsleven soms moeilijk gaat, moet je actief contact zoeken met je doelgroep en niet afwachtend zijn. Denkt u hiermee aan Twitter, Facebook en LinkedIn, Google+, Pinterest, Youtube, Instagram, etc. Kantoor21 maakt voor u accounts aan, start dit op en u kunt het verder zelf bijhouden. Zet er alleen informatie op die relevant is voor uw bedrijf en mix dit niet met prive uitlatingen. Bedrijven die van geen enkel social media kanaal gebruikmaken, laten kansen liggen.

Website / webshop

Uw website is een belangrijk instrument om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te voorzien van informatie. Voor een webshop gldt dat deze altijd up-to-date moet zijn met producten en aanbiedingen. Tevens getuigt het van professionaliteit als u mooie foto’s toont. Kantoor21 kan u helpen bij het bijhouden van uw website of webshop, maken van foto’s, maken van een nieuwe website, aanpassen van teksten (SEO).

Drukwerk

Heeft u een banner nodig, een spandoek, flyers om uit te delen, nieuwe visitekaartjes, of andere uitingen? Kantoor21 helpt u met het ontwerp, tekst en het laten drukken ervan. Belt u gerust voor vrijblijvend advies, een offerte of een afspraak.

Contact Informatie:

Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek of offerte 

Adres:

Legebuorren 21
8525GX Langweer

Telefoon:

Telefoon 0513 437 488
Mobiel 06 15 88 63 84

Contactformulier: