06 15 88 63 84 INFO@KANTOOR21.NL
Selecteer een pagina

UW WEBSITE IS DE EERSTE INDRUK VAN UW BEDRIJF

IS DEZE STERK VEROUDERD OF HEEFT U ZELFS GEEN WEBSITE?

NIEUWE WEBSITE

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Tegenwoordig zoeken de meeste klanten eerst op internet, alvorens ze langs komen, bellen, of besluiten tot aankoop over te gaan. Potentiële klanten zullen u overslaan als u geen site hebt of als deze erg verouderd is.

Vandaag de dag zoeken veel mensen informatie via smartphone of tablet en dit wordt alleen maar meer. Momenteel worden telefoons en tablets meer gebruikt voor zoekopdrachten en aankopen, dan een pc of laptop. Lijnt alles goed uit? Is uw website wel aangepast op deze devices? Met andere woorden, is uw site wel responsive, of wordt het toch tijd voor een vernieuwing van uw site?

De grote zoekmachines zoals Google, ‘straffen’ tegenwoordig de websites af die nog niet responsive zijn. Dit houdt in dat uw website lager in de zoeklijsten wordt geplaatst dan websites die wel responsive zijn. Dit is natuurlijk uitermate jammer en hierdoor mist u klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat u met een frisse en responsive website meer bezoekers krijgt op uw website, dat ze langer blijven én dat ze sneller overgaan tot aankoop of aanvraag van uw product of dienst.

Wij zoeken samen met u naar een mooi alternatief. Van begin tot eind kunnen wij dit voor u verzorgen. Domeinnaam vastleggen, hosting, website ontwerp, website vullen d.m.v. van foto’s en tekst. Kortom, laat een frisse wind waaien door uw site met Kantoor21.

 

Contact Informatie:

Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek of offerte 

Adres:

Legebuorren 21
8525GX Langweer

Telefoon:

Telefoon 0513 437 488
Mobiel 06 15 88 63 84

Contactformulier: