Wie zit er achter Kantoor21

Daniëlle Dekker

Mijzelf kort omschreven: ik ben oprecht, gedreven, puur, enthousiast, ondernemend, inspiratie, een genieter, ongenanceerd, no-nonsense, vindingrijk, lief, stoer, en vol energie!

Mijn missie en passie

Mijn missie is om ondernemers te helpen om datgene te zien wat ze zelf niet (meer) zien en daarmee te zorgen voor een beter resultaat.

Mijn passie ligt in het combineren van creativiteit en strategisch denken om bedrijven te begeleiden bij het behalen van betere prestaties. 

Anders dan de standaard

Een keer niet volgens de boekjes en de gebaande paden. Ik help jou en jouw onderneming op mijn eigen en unieke manier! Dit doe ik door een combinatie van bewezen methoden en eigen inzichten. Geen ellenlange trajecten met verplichte en dure bezoeken, maar duidelijkheid, effectief en resultaatgericht.

Vol energie, een scherpe blik, een ongenuanceerde mening, zakelijk inzicht en een schat aan ervaring, help ik jou om rust en structuur aan te brengen en zo meer resultaat uit je bedrijf te halen. 

Ondernemerschap zit in het bloed

Als kind van ondernemende ouders, met een bedrijf aan huis, ben ik opgegroeid in een omgeving waarin ondernemerschap een vanzelfsprekendheid was. Ook mijn broer en zus kozen ervoor om diverse ondernemingen op te zetten, elk op hun eigen pad. In 2010 heb ik mijn eerste webshop verkocht en momenteel beheer ik twee succesvolle webshops en help ik ondernemers met dat waar ik goed in ben. 

Gedurende de afgelopen vijftien jaar heb ik mijn zakelijke activiteiten naast mijn parttime baan en het opvoeden van mijn drie kinderen weten te balanceren. In 2023 heb ik de beslissing genomen om mij volledig te richten op het ondernemerschap.

Met toewijding en passie voor mijn vakgebied en datgene wat ik leuk vind, kijk ik ernaar uit om samen te werken en jou te helpen (nog) betere resultaten uit je onderneming te behalen. 

Zullen we kennismaken?

Vanaf het eerst moment van kennismaking tot uiteindelijke implementatie van 5S binnen onze groep van bedrijven merk je dat Danielle veel kennis en kunde met zich meebrengt. Haar rapportages raken de essentie en de bevindingen worden omgezet in een daadkrachtig plan van aanpak. Ook tijdens de implementatie weet Danielle hands-on mee te werken met het team om uiteindelijk het gewenste resultaat te bereiken!
Op naar de volgende implementatie binnen de groep!

Op de vloer had ik mijn bedrijf prima onder controle, maar mijn administratie was een chaos en onoverzichtelijk. Danielle heeft ervoor gezorgd dat alles weer op rolletjes loopt en het weer overzichtelijk is geworden. Ook het regelen van mijn marketing artikelen zoals visite kaartjes, stickers of vlaggen kan ik aan Daniëlle overlaten, zij is de creatieve geest hierin. Tegenwoordig kijk ik er niet meer tegenop om aan mijn administratie te beginnen……

Met Daniëlle had ik een zeldzaam plezierige samenwerking. Daniëlle is niet alleen technisch en creatief maar ook scherp, snel en perfectionistisch. Bovendien denkt ze niet in problemen maar in oplossingen, en dat zorgt ervoor dat je altijd tot een goed resultaat komt. Ik zou Daniëlle aan iedereen aanbevelen.

Danielle heeft acht jaar lang meerdere rollen vervuld op freelance en vaste basis in mijn bedrijf. Ik kan ronduit zeggen dat ik altijd zeer tevreden ben geweest over haar werk en haar constructieve aanwezigheid in het bedrijf en in werkgroepen en teams. Ze heeft een zeer pragmatische, hands-on mentaliteit die ervoor zorgt dat zaken geregeld worden en spoedig van de grond komen. Met haar analytisch vermogen legt ze snel een vinger op de zere plek in de organisatie. Ze kan de problemen vervolgens goed verwoorden en stelt projecten voor ter verbetering die ze ook kan uitvoeren.
Ik kan iedereen aanraden van haar services gebruik te maken.

Ik werk nu een aantal jaren samen met Danielle en ik kan Kantoor21, Danielle van harte aanbevelen. Danielle is een positief mens, een fijne sparringpartner, super creatief en handig. Bij de opdrachten weet ze de juiste positieve feedback te geven. Ze is een aanvulling op mijn bedrijf en het is heel prettig om met haar samen te werken.